петак, 30. децембар 2011.

KAKO OSTVARITI PRIHOD POMOCU FACEBOOKA

KAKO OSTVARITI PRIHOD POMOCU FACEBOOKA

Preduzetniku ostvariti prihode on line je jednostavnije nego off line.
Razlozi tome su znatno manji troškovi oglašavanja, jer je internet okruženje drugačiji naspram stvarnog života, i reklame podrazumijevaju drugačije oblike, a time i troškove. Ako ste bili poduzetnik i bavili se marketingom, znate da su realni izgledi dobiti ugovor sa značajnim poduzećem vrlo tanki, gotovo pa nemogući. Dok se u internet svetu čak i velike kompanije oslanjaju na „malog Ivicu“ i njegova umeća oglašavanja i njegove proizvode.
Drastično se menjaju pogledi na značenje i veličinu pojedinca. Stvari poput snažne identifikacije, zanimljivost i potsticanja prijatnog osećaja u komunikaciji na mreži, imaju prednost nad mramornim stepenicama i snažnim čuvarem, licnom sekretaricom, kodeksom garderobe. Sve to i još brojne druge stvari, moramo proći kako bi uopste imali pristup velikoj kompaniji da pitamo direktora: „Šta ima?“, dok on kuca poruke na Facebooku ili igra Farmville i kaže da malo pričekamo,  jer je zauzet. A, ako se nalazimo, sa druge, Facebook strane?
Isto vazi i ako imate dobar proizvod i pokušavate ga prodati na lokalnom tržištu. Trebate uložiti znatna finansijska sredstva i vreme kako bi proizvod dobio izvesno mesto na polici. Osim toga, morate pričekati još neke vreme da se uloženo vrati prodajom proizvoda u dućanu.
Ulažete mnogo posla i finansijskih sredstava pre nego se počinju ostvarivati bilo kakvi prihodi. Internet nudi pomoć kako bi se prvi proces prodaje vrlo jednostavno odvijao, a kasnije ako ćete ostvarivati velike prihode lako ćete uložiti u poslovanje sa maloprodajnim lancima ili nekim ekskluzivnim dućanima.
Internet nudi tzv. Avenues, gde postavljate slike proizvoda, i prodaja se odvija prema ciljnoj grupi. 














Vesna Ilic, Rembraco Networking Internet Marketing Leader
Profil – svasta nesto: http://en.gravatar.com/wesnailic
VIDEO PREZENTACIJA JESENJA AKCIJA REMBRACO NETWORKING BIZNIS SISTEMA http://www.youtube.com/watch?v=NFhJvjO73lM&feature=share
VIDEO PREZENTACIJA CatanDog,s – ANTIPARAZITSKI SKALARNI MEDALJON:

DIJETA SA REMBRACO SLIM-om, PREPARATOM ZA ZDRAVO MRSAVLJENjE

http://www.youtube.com/watch?v=vDVGmJgLOEU&feature=autoshare

Нема коментара:

Постави коментар