петак, 16. децембар 2011.

PRIJAVA NA MAILING LISTU NA FACEBOOKU


Prijava na mail-ing listu na Facebooku
Kada se jednom posetitelj nađe na blogu ili stranici, tražite da ostavi
svoj email, zbog daljnje komunikacije, i potrudite se nešto nuditi u zamenu za email adresu. To može biti neki besplatni izveštaj ili neka besplatna e-knjiga koju im pošaljite nazad na njihovu email adresu.
Kontakt lista, email adresa, vaše je najveće blago, ako poslujete on line. Najteže je postići da kupac nešto kupi od vas prvi put. Jednom kada ste u tome uspeli, sledeći put će biti puno lakše. Zato je vaše blago mailing lista i vaš je zadatak stalno biti u kontaktu s osobama na listi. 
Sa ciljem skupljanja email adresa, i kasnije održavanjem kontakta aktivnim, možete slati ponude, novosti , besplatne novine.... Kad jednom imate listu od 20.000 ljudi koji su zainteresirani za vaše proizvode, bilo da su kupili već jednom ili ne, nikada više nećete morati uložiti ni evro za reklamiranje svakog novog proizvoda koji imate.
Svaki put kada neko pokaže i najmanje zanimanje na vašoj web stranici, pripremite sve opcije da dobijete njegove podatke i spremite ih na vašu email listu. Što znači da kada posetitelj zatvara stranicu, ponudite nešto besplatno i naravno tražite email na koji ćete to poslati, ili pravu adresu da pošaljete uzorke vašeg super proizvoda.










ZELIM DA MI POSALJETE e-Book - REMBRACO SLIM DIJETA



























Vesna Ilic, Rembraco Networking IM Leader
VIDEO PREZENTACIJA - CatanDogs, ANTIPARAZITSKI SKALARNI MEDALJON
DIJETA SA REMBRACO SLIM-om, PREPARATOM ZA ZDRAVO MRSAVLJENjE
http://www.youtube.com/watch?v=vDVGmJgLOEU&feature=autoshare

Нема коментара:

Постави коментар