среда, 11. јануар 2012.

FACEBOOK MENjA NACIN NA KOJI POSLUJEMO!!!


Facebook Menja način na koji poslujemo!!!

Donedavno je jedini način da promenimo poslovanje bilo zapravo da preuredimo police u našem dućanu. Velike kompanije su ulagale značajni kapital na razna istraživanja, reklamne kampanje svih oblika.
Svakako da bez velikog kapitala nije bilo moguće upustiti se u poslovne vode, pa je preduzetništvo dobrim delom bilo zatvorena privilegija za odabrane. Izvrstan je današnji poredak, poduzetništvo je omogućeno svima. Internet je otvorio mogućnosti za sve, svima koji se odvaže postati preduzetnici.
Sada, ne morate zaposliti nekoga da napravi istraživanje tržišta kako biste eventualno pronašli svoje klijente. Danas klijente pronalazite sami, dok se zabavljate na socijalnim mrežama i zajednicama poput Facebooka. Upotrebom elektronske pošte i ostalih internet mogućnosti investirate minimum ili gotovo ništa novca za postavljanje osnovnog poslovanja sa klijentima.
Osim te mogućnosti , primenili smo i koncept poslovanja, koji se sada zove licni pristup. Imate licni pristup prema svakom svom kupcu i stvarujete vezu, bazu podataka koju koristite u svom poslovanju.
Stvarate trajnu vezu sa ljudima koji vas slede, veruju vasim rečima i idejama i žele probati što Vi nudite. Većina ljudi je znatiželjna, i žele znati šta i kako radite, razmišljate, pa u jednom trenutku oni postaju kupci koji vrlo često dolaze nazad u vaš dućan, a na vama je da im ponudite proizvod ili uslugu, koju će oni sa sa zadovoljstvom prihvatiti.


Vesna Ilic, Rembraco Networking IM Leader

VIDEO PREZENTACIJA - CatanDogs, ANTIPARAZITSKI SKALARNI MEDALJON
DIJETA SA REMBRACO SLIM-om, PREPARATOM ZA ZDRAVO MRSAVLJENjE
http://www.youtube.com/watch?v=vDVGmJgLOEU&feature=autoshare

















































Нема коментара:

Постави коментар