четвртак, 12. јануар 2012.

POSLOVANJE PREKO FACEBOOKA

Poslovanje preko Facebooka i više nego poželjno, zašto?

Danas je Internet osnovno vozilo globalne ekonomije. Svi poznati putevi poslovanja brzo se menjaju i preduzetnici trebaju znanja kako doći do klijenata jeftinije, lakšim naporima, obuhvatiti odjednom veliki broj potencijalnih klijenata i to sve iz privatnosti svog doma.
Tehnička znanja kako ćemo to srovesti su dostupna i preostaje vam samo da ih usvojite i primenjujete. Morate da menjate način razmišljanja, da se brže prilagođavate i hvatate trendove u marketingu i poslovanju.
Jedino tako možemo postići uspeh bez previše rada, ali s vrlo pametnim i fokusiranim radom. Alati za takav sistem poslovanja danas postoje, brojni su isprobani i mnogi ljudi će vam potvrditi da rade u praksi, a Facebook je sigurno jedan od njih.
Poslovanjam na Facebook-u, socijalnuoj mreži koja je toliko moćna,  iskoristite za ostvarivanje vaših prihoda.
Zapravo, i nema previše tajni, ali da biste imali rezultat kakav želite, jednostavno ih morate poznavati, razumeti i sprovoditi u vašim poslovnim strategijama.
Danas u Srbiji Facebook profil ima 2.6 mil. ljudi, gotovo pa 90 posto od te brojke ni ne razmišlja o činjenici da je Facebook moguće koristiti i za poslovanje. Nije nužno to postane vaš osnovni posao, ali sigurno može postati dodatni, vrlo zabavan i dobro plaćen posao.
Zato krenite među prvima, imate priliku dobro se pozicionirati, povežite se i to sve za jako malo ulaganja, a klijenata ima jako puno. Gde ćete danas naći takav skup ljudi? 
















Vesna Ilic, Rembraco Networking Internet Marketing Leader

Profil – svasta nesto: http://en.gravatar.com/wesnailic

VIDEO PREZENTACIJA JESENJA AKCIJA REMBRACO NETWORKING BIZNIS SISTEMA http://www.youtube.com/watch?v=NFhJvjO73lM&feature=share
VIDEO PREZENTACIJA CatanDog,s – ANTIPARAZITSKI SKALARNI MEDALJON:

DIJETA SA REMBRACO SLIM-om, PREPARATOM ZA ZDRAVO MRSAVLJENjE



Нема коментара:

Постави коментар