уторак, 3. јануар 2012.

NA FACEBOOKU KORISTIMO JEDNOSTAVNI RAZGOVORNI PRISTUP

Na Facebooku koristimo jednostavni razgovorni pristup

Za razliku od stvarnog poslovnog života, na Facebooku ne morate staviti kravatu i predstavljati neki autoritet, osim ako vam je kravata neizostavan modni detalj i super vam je kravatu nositi “po kuci“. Ako je to vaša autentičnost super, onda upravo nju negujte, brzo će i drugi prepoznati da ste to jednostavno vi, onaj sa kravatom.
Glavna namera komunikacije može na kraju biti prodaja, ali to nije namera postojanja Facebooka, niti je to bila ideja vodilja njegovim tvorcima. Zato ne želite poslati vibracije da ste na Facebook-u samo zbog poslovanja.
Korporativni svet poslovno ponašanje doživljava profesionalno i efikasno, dok u Facebook svetu, to može biti smrtonosno.
Zapamtite da je vaša publika, verovatno negde već zaposlena i imaju priliku preko dana uživati u profesionalnom ponašanju, zato sigurno nisu došli na Facebook po još jednu dozu toga. Očekuju lagani, zabavni razgovor, svakako prožet zanimljivim detaljima.
Otvarajte zonu zabave i prihvatanja, gde ljudi pripadaju ekipi koja se razume, deli mišljenja i savete. Jedna mala bajka za beg od stvarnosti, ipak razgovaramo o virtualnom svetu, koji je danas svima vrlo poželjan, što i pokazujemo svojom prisutnošću na Facebook-u.
















Vesna Ilic, Rembraco Networking Internet Marketing Leader
Profil – svasta nesto: http://en.gravatar.com/wesnailic
VIDEO PREZENTACIJA JESENJA AKCIJA REMBRACO NETWORKING BIZNIS SISTEMA http://www.youtube.com/watch?v=NFhJvjO73lM&feature=share
VIDEO PREZENTACIJA CatanDog,s – ANTIPARAZITSKI SKALARNI MEDALJON:

DIJETA SA REMBRACO SLIM-om, PREPARATOM ZA ZDRAVO MRSAVLJENjE

http://www.youtube.com/watch?v=vDVGmJgLOEU&feature=autoshare

Нема коментара:

Постави коментар