субота, 7. јануар 2012.

IZGRADJUJEMO MREZU PRIJATELJA NA FACEBOOKU

Izgradjujemo mrežu prijatelja na Facebooku
Razvijanje mreže prijatelja na Facebooku nije posao preko noći,
zahteva dosta truda i mora biti jedinstven i pokazivati nečiji identitet. Na Facebooku su ljudi individue i ne smeštaju se u neku pregradu kao zajednica, iako zapravo svi pripadaju nekim grupama ili zajednicama. To je osnovni koncept poslovanja koji se treba prihvatiti i obraćati se svakom pojedinačno.
Facebook poslovanje se zapravo odvija u odnosu "face-to-face", jedan na jedan i kao takvo se mora poštovati, čim izađete iz tog okvira bićete prepoznati kao običan trgovac, ili spamer.
Čini se da, ako ne usvojite koncept individua i poštivanja njihovih
individualnih vrednosti, ne možete uspeti poslovati na Facebooku, a ako samo malo okrenete način razmišljanja, trenutno  imate više od
milion klijenata koji čekaju da navrate u vaš Facebook dućan i rado će vas slediti i sprovoditi vaše ideje. Iskoristite „moć gomile“ kojoj je potreban vođa.
Nakon što izgradite dobru početnu mrežu prijatelja, trebate ostvariti direktan odnos sa prijateljima, poznanicima, kupcima i trebate ga negovati. Facebook profil treba ostati jedinstven kao što si i Ti jedinstven.
Autentičnost je uvek na ceni, mada pravi kvalitet trenutno stoji pod znakom pitanja, jer oni koji misle da mogu promeniti svet, oni su koji to i čine, smatrali ih mi ludim ili ne.
Facebook je danas dostupan svima, ali to ne znači da možete raditi na Facebooku bilo što. Administratori Faebooka kontrolisu aktivnosti na Facebooku i svake radnje koje nisu u skladu sa kodeksom Facebooka završavaju ukidanjem računa korisnika.
Isto se odnosi na oglašavanje, jer svi oglasi prethodno prolaze poprilične stroge kontrole i svojom kvalitetom trebaju zadovoljiti uslove postavljene od strane Facebooka.
















Vesna Ilic, Rembraco Networking IM Leader
Profil – svasta nesto: http://en.gravatar.com/wesnailic
VIDEO PREZENTACIJA - CatanDogs, ANTIPARAZITSKI SKALARNI MEDALJON
DIJETA SA REMBRACO SLIM-om, PREPARATOM ZA ZDRAVO MRSAVLJENjE
http://www.youtube.com/watch?v=vDVGmJgLOEU&feature=autoshare

Нема коментара:

Постави коментар